Sky View Bar Mamaia – review

Am ajuns si eu la faimosul sky view bar din Mamaia. Conceptul este foarte bun , este un bar cu priveliste panoramica situat la ultimul etaj (14 parca) al hotelului Parc din extremitatea sudica a statiunii Mamaia. Ajungi in hotel , iei liftul pana la etajul 13 si de acolo mai urci 2 etaje pana la barul propiu zis , si inca unul pentru a ajunge la terasa in aer liber de pe acoperis , unde vei fi intampinat de o foarte frumoasa priveliste a statiunii. Toate bune si frumoase …..dar suntem in Romania si trebuia sa se imputa repede treaba.

Imediat dupa ce te indruma ospatarul spre masa si te pui jos realizezi ca nu vezi absolut nimic din priveliste pentru ca tu te uiti spre perete , usa si alte mese… pentru ca in goana dupa bani patronul a inghesuit cat mai multe mese posibil acolo sus , si doar o parte din clienti mai au parte de priveliste , adica eu de exemplu trebuia sa ma intorc cu totul pe canapea ca sa vad si eu ceva , in alte cazuri mai triste se sculau cu totul de la masa din centrul terasei , veneau la margine faceau o poza si se intorceau la masa.

Bun , deschidem meniul si deloc surprinzator aflam ca cea mai ieftina bere costa 9 lei , un long drink 15-20 , si o cafea in jur de 7-8 , ok inteleg , e un bar la etajul 14 in Mamaia totusi. Comandam noi acea bere la 9 lei , si in scurt timp apare ospatarul cu 2 DOZE de bere pe care le tranteste pe masa…. moment , in care am simtit nevoia sa vociferez

-Ma scuzati dar la ditamai barul cu pretentii chiar asa vii cu doza si mi-o pui in fata , deja ma simt ca la scara.

[ospatarul]: – Da , pai asa a vrut patronul….

-Ok , in fine , dati-ne macar pahare.

Dupa inca un interval de timp , apare ospatarul cu un pahar de bere …normal sa zicem , si inca unul clasic , din ala cu care se serveste la carciuma de la coltul strazii , pahar in care incepe sa imi toarne din doza de bere.

-Dar pahare de bere numai aveti??

-Sunt toate in folosinta

Ba la 10 mese cate erau pe terasa aia , chiar asa de limitat era stocul ala de pahare , chiar nu aveau in bar sau in ditamai restaurantul hotelului unde se fac si nunti ca a trebuit sa recurga la un pahar de taverna in care iti toarna o bere la doza? Atmosfera deja parea de bodega pe acolo , noroc ca mai suceam gatul la 180 de grade din cand in cand si mai admiram privelistea.  Asa ca , pentru priveliste recomand mersul odata in viata prin acel local , dar atat , barul in sine cu preturile nejustificate nu merita mai mult de nota 6.

the view

P1050737 (Medium)

 


Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Share daca iti place / Share if you like

Published by

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.